Site icon Cadena de pregària per les Vocacions

Ens sentim cridats a formar una família

Núria i Dani - Lleida

Hola a tothom, som la Núria i el Dani. Fa gairebé 7 anys que estem junts i que ens coneixem molt perquè els dos estem vinculats als Germans Maristes, com a monitors voluntaris de lleure, el Dani des de Barcelona i jo, des de Lleida. Com deia, fa 7 anys que vam apostar l’un per l’altre, de ser companys de vida i construir un projecte comú i per això hem decidit que després de tots aquests anys de convivència, de conèixer-nos, escoltar-nos… ens volem casar.

Podíem haver sentit la vocació sacerdotal, a la vida religiosa… però en el nostre cas, ens sentim cridats a formar una família. El lema triat per la cadena de pregària per les vocacions d’enguany és “Aixeca’t i sigues testimoni” i penso que no podria anar millor. Aixecar-nos i deixar tot allò que ens molesta i ens impedeix caminar per avançar. Ens convida a aixecar-nos cada dia i aportar la nostra llum particular i la nostra manera de veure el món per construir el Regne de Déu. No cal esperar a demà!

La mare Teresa de Calcuta deia que «L’amor no pot romandre en si mateix. No té sentit. L’amor s’ha de posseir en acció. Aquesta activitat ens portarà al servei». I aquest servei i entrega pels altres crec que és dels missatges més potents i bonics que Jesús ens va deixar i que no podem oblidar i l’hem de continuar posant-lo en pràctica cada dia, amb la gran força del quotidià.

Exit mobile version